Handelsbetingelser

1. GENERELT

SALGTRONIC IVS | CVR 40255974
Skovlyporten 7 1.9
2840 Holte, DK
Email: kontakt@salgtronic.dk | Telefon: 36 99 15 99

De følgende Vilkår og Betingelser gælder for alle bestillinger, der afgives af kunden til SALGTRONIC IVS (CVR No. 40255974).

Ved at bruge salgtronic.dk og/eller afgive en ordre, erklærer du dig indforstået med nedenstående vilkår og betingelser. Vi beder sig sikre at du har læst og forstået betingelserne, inden du afgiver din bestilling. Vi bestræber os på at have alle produkter til rådighed, men kan ikke garantere at alle produkter eller services vil være til rådighed til hver en tid. Vi forneholder os retten til udsolgte produkter, fejl fra producentens side og forsinkede leverancer.

Vi forbeholder os retten til at ændre disse betingelser til enhver tid uden varsel. De betingelser der vil være gældende for din bestilling, vil være dem der fremgik af salgtronic.dk, da du afgav bestillingen.

2. BESTILLING

Alle bestillinger er behandlet online via www.salgtronic.dk. Efter en ordre er placeret, vil du modtage en email bekræftelse og en faktura vil blive sendt til den angivne email adresse. Ordre bestillingen er først gældende efter at du har modtaget en email bekræftigelse eller faktura. Du kan følge din ordre via din konto på www.salgtronic.dk. Vi vil underrette dig når din bestilling er sendt.

Information omkring teknisk data på salgtronic.dk, er kun til vejledning. Køberen er ansvarlig for at vælge den rigtige service og for at opnå det ønskede resultat med købet. Undersøg altid producentens egen hjemmeside for de seneste produkt specifikationer.

Alle priser på hjemmesiden er i Danske kroner, og er inklusive 25% moms.

3. BETALING

Vi accepterer følgende betalingsmetoder:

Mobile Pay
Master/Visa betalingskort
Viabill

Beløbet trækkes ikke før at ordren er blevet sendt.

Alle data der er transporteret mellem denne browseren og salgtronic.dk er krypteret ved brug af SSL teknologi. SSL står for Secure Sockets Layer, en global standard sikkerheds teknologi, som gør det muligt at kryptere kommunikation mellem en internet browser og en web server. Det bruges til at mindske risikoen for at sensitiv information (kredit kort numre, brugernavne, adgangskoder, emails, mv.) bliver stjålet eller misbrugt af hackere og identitetstyve. SSL teknologien medvirker at kommunikation af data forbliver privat.

Kort betalinger på salgtronic.dk drives af Quickpay. Quickpay er certificeret ifølge den seneste version af PCI DSS Level 1. Dette betyder at transmissionen af kredit kort information bibeholdes i et sikkert miljø.

Finansering:
Hvis du vil handle nu og dele betalingen ud over en periode, kan du vælge Viabill som betalingsmetode ved kassen. Det er hurtigt og nemt at åbne en konto hos Viabill.

4. LEVERING

Vi benytter os af GLS og Postnord til alle leveringer. Vi bestræber os på at tilbyde den bedste kvalitet og pris som muligt, for at sende din bestilling. Vi tilbyder derfor ligeledes gratis forsendelse til vores kunder på bestillinger over 500 DKK. Fri forsendelse gælder dog kun forsendelser til GLS pakkeshop og Postnord Pakkeshop, med en maksimum vægt på 20 kg, total længde 200 cm eller total længde + omkreds 300 cm. Produkter på lager vil normalt blive afsendt samme dag, hvis vi modtager din bestilling hverdage inden kl 18. Du kan forvente din order indenfor 1-3 dage. Bestillinger vil blive sendt til den givne adresse ved kassen. Venligst check at adressen er korrekt. Du vil blive kontaktet med forsendelsesdetajler og et tracking nummer, når din bestilling er sendt. Forventet leveringstid vil blive meddelt ved bestilling. Hvis forsendelsen bliver forsinket, vil vi kontakte dig omgående.

5. RETURNERINGER

Som en privat kunde har du retten til at returnere din bestilling indenfor 14 dage efter modtagelse. Hvis du vil returnere, klik her. Alle produkter sendt til os uden anmodning, vil ikke blive accepteret.

Du vil være ansvarlig for omkostningerne ved returnering af uønskede ordrer, ligesom du vil påtage dig enhver risiko og tab af tprodukt indtil produktet er modtager af os. Imens produkter er i din varetagelse, venligst behandl dem forsigtig indtil de er returneret. Nogle produkttyper kan ikke blive returneret gennem almindelige metoder, såsom storformat printere og lignende produkter med en vægt på mere end 20 kg. For disse forsendelser kan du kontakte os for at bruge en af vores partnere. Omkostninger ved disse forsendelser vil blive fratrukket værdien af den returnerede produkt og kan forventes en max pris på 1200 DKK.

For at modage hele beløbet retur, skal varen være som ny. Det er derfor dit ansvar at den originale indpakning er ubeskadiget, at enhver forsegling er intakt, er fri for skrammer og skader, samt returneret i gensælgelig tilstand.

Du bør altid overveje om du vil beholde produktet inden du bryder seglet. Ethvert produkt med brudt segl vil ikke blive accepteret.

6. REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Du bedes oprette en reklamationssag eller kontakte os, inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Der kan forekomme et testgebyr på DKK 320 pr. halve time inkl. moms, dog maks. DKK 650 inkl. moms, hvis det indsendte produkt testes fejlfrit ved Salgtronic IVS, eller der ikke findes grund for at efterkomme reklamationskravet i øvrigt. Det kan også forekomme, hvis der skal foretages fejlsøgning på komplette PC-systemer, som ikke er købt, samlet eller monteret af Salgtronic IVS. Ønsker du ikke, at Salgtronic IVS foretager en sådan fejlsøgning, skal det defekte produkt afmonteres og sendes separat. Såfremt årsagen til fejl eller defekt er, at varen har fået fysisk skade, væskeskade eller på anden måde er blevet behandlet i uoverensstemmelse med producentens forskrifter, vil du også blive opkrævet et testgebyr.

Husk derfor altid selv at teste, om fejlen kan skyldes programmer, drivers eller andet, som ikke oprindeligt var installeret på produktet. Vi tester alle maskiner ved at genskabe til den oprindelige konfiguration. Testgebyret beregnes på baggrund af tid brugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Varens stand ved reklamation
Husk at pakke varen forsvarligt ind sammen med alt tilbehør, f.eks. kabler, læsbare medier og lignende, som er knyttet til det produkt, der reklameres over.

Skader på produkter forårsaget af betjenings- eller håndteringsfejl, modifikationer, installation af tredjepartssoftware eller groft misbrug er ikke dækket af reklamationsretten.

Husk at tage en kopi/backup af samtlige data. Salgtronic IVS kan ikke gøres ansvarlig for tabt data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af Salgtronic IVS måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning.

Du kan bestille en returlabel hos os. klik her

Bemærk, at der ydes 12 måneders reklamationsret til erhvervskunder.

7. GARANTI

De fleste standard produkter har op til 2 års garanti fra producenten, gældende fra modtagne dato. Defekter forårsaget af forsømmelse, slag, misbrug eller manipulation, forkert spænding eller installation, eller almindelig brug, er ikke inkluderet. Ved IT produkter dækker garantien ikke fjernelse af virus, program restaurering eller disc geninstallation. I sager hvor garantien dækker, vil produktet blive repareret, erstattet, returneret eller blive reduceret i pris, ifølge med loven.

Garantien dækker ikke:
Hvis nogen detaljer af garantien, eller købsbeviset er modificeret, ændret eller erstattet. Hvis indentifikationsnummeret eller det garanterede produkt er manipuleret med, eller der er foretaget reparationer uden indhentet bemyndigelse af Teknisk Service.

Kontakt vores kundeservice vi vores vores kontaktportal. Venligst vedhæft en kopi af din faktura, eventuelle nødvendige billeder, og enhver anden detajle der er vigtig for sagen. (Klik her)

8. VORES ANSVAR

Intet i disse vilkår og betingelser eksluderer eller formindsker Salgtronic IVS ansvar i relation til sager som vil være ulovlige for os at limitere eller eksludere som vores ansvar.

Salgtronic IVS er ikke direkte ansvarlige for indirekte tab i forbindelse med produktets tab eller skade, eks. tabt profit eller mulighed, eller manglende levering af varer eller tabte varer; Salgtronic IVS er ikke ansvarlige for manglende levering i tilfælde hvor undladelsen skyldes en hændelse, der ligger uden for vores rimelige kontrol. herunder, men ikke begrænset til brand, oversvømmelser, orkan, civile uroligheder eller terrorangreb.

Vores maksimale ansvar for ethvert tab eller skade, der måtte opstå i forbindelse med din bestilling hos salgtronic.dk, er begrænset til det samlede beløb for din bestilling.